25n
25N
25N

La Policia Local reforça l'operatiu per a Halloween

La Policia Local reforça l'operatiu per a Halloween
30/10/2019 -

La Policia Local de València ha reforçat aquest any l’operatiu per a Halloween, que ha iniciat aquest dimecres amb el dipòsit de 125 tanques en 14 punts de la ciutat així com amb contenidors per a dipositar tots els envasos de vidre en la plaça de la Verge, plaça de la Reina així com en la Plaça del Carmen. Els agents han establert deu zones preferents d’actuació a la ciutat.

L’operatiu, dirigit des del Centre de Coordinació (CECOR) que s’instal·larà a la sala CISE de la central de la Policia Local des de la qual s’atenen totes les anomenades al 092, es reforçarà també amb la participació aquest any de la nova Unitat Canina, situada en “punts estratègics” per a prevenir el consum de substàncies estupefaents.

El regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Aarón Cano, ha manifestat que l’objectiu prioritari del dispositiu és “prevenir conductes incíviques i garantir el descans minimitzant en la mesura que siga possible l’impacte que pot tenir una festa com aquesta en la ciutadania que no la celebra”.

Així mateix, ha afegit que la col·laboració amb Policia Nacional serà tan “estreta com sempre en aquesta mena d’operatius on es preveuen grans concentracions”. La Policia Local de València ha establert deu zones preferents d’actuació i establirà dispositius estàtics de control de velocitat, alcoholèmia, estupefaents, seguretat ciutadana i documentació en les zones d’accés i sortida dels diferents punts d’interés.

D’igual manera, es realitzaran inspeccions d’establiments públics i activitats recreatives amb “especial incidència” en zones ZAS i locals on prèviament es tinga coneixement de la celebració d’espectacles per al control de l’aforament o presència de menors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 16 =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
ruta massamagrell