25n
25N
25N

La Policia Local presenta als barris la reestructuració del cos

La Policia Local presenta als barris la reestructuració del cos
20/11/2019 -

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, iniciarà, el dijous 28 de novembre, a Torrefiel, la ronda de visites que realitzarà a tots els barris de la ciutat per a conéixer, segons ha manifestat, «els problemes de convivència en el moment i en el lloc, i escoltar als seus veïns i buscar les solucions».

Així ho ha anunciat hui l’edil abans de reunir-se, aquesta vesprada, amb la junta directiva de la Federació d’Associacions de Veïns de València a qui els traslladarà l’esborrany de la nova Ordenança de Convivència «perquè realitzen les seues aportacions». El regidor també els informarà de la reestructuració de la Policia Local que va presentar ahir a l’Ajuntament de València

«Realitzarem aquestes visites per tots els barris de la ciutat durant els pròxims quatre anys, de manera periòdica», ha manifestat el regidor de Protecció Ciutadana que ha destacat la importància de «xafar el carrer, escoltar el veïnat». Cano també ha incidit en la idea que és «fonamental conéixer in situ els problemes que es generen entre el veïnat per a garantir els drets i llibertats de la ciutadania i perquè totes les persones puguen desenvolupar el seu projecte de vida».

D’aquesta manera, ha afegit, «aconseguirem que aquesta ciutat augmente els seus nivells de benestar i la seguretat ciutadana», i amb aquest objectiu també s’hi ha reestructurat la Policia Local de València que contempla, per exemple, la creació de la Unitat de Convivència i Seguretat Diürna (UCOS DIA).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 4 =