25n
25N
25N

Policia Local i personal d'instal·lacions esportives de Puçol es formen en l'ús del desfibril·lador

Policia Local i personal d'instal·lacions esportives de Puçol es formen en l'ús del desfibril·lador
20/04/2021 -

Després de l’adquisició d’un DESA (Desfibril·lador Extern Semiautomàtic) per a la dotació de la Policia Local, el dilluns 19 d’abril es va realitzar un primer curs de formació, centrat en RCP (Reanimació Cardiopulmonar) i DESA.

Al curs, que se celebra a l’Espai Jove, assisteixen la Policia Local i els treballadors del Camp de Futbol José Claramunt i del Poliesportiu Municipal, que són les tres instal·lacions que disposen de desfibril·lador.

«Durant el curs es van realitzar pràctiques de RCP, obstrucció de vies per ennuegada, utilització del resucitador Ambu, col·locació de cànules de Guedel, maniobres d’Heimlich, posició lateral de seguretat i utilització de DESA», detalla Vicente Giménez, intendent cap de la Policia Local.

L’encarregat d’impartir el curs és José Vicente Sebastián «Pepe», infermer del Centre de Salut de Puçol, que en la seua primera jornada va animar a tots els assistents no sols a conéixer el funcionament, sinó també a realitzar pràctiques amb un ninot.

Dilluns que ve, 26 d’abril, hi haurà un segon curs per a l’altre 50% de la plantilla de Policia Local i la resta de treballadors del poliesportiu i camp de futbol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − quatre =

museo prehistoria