25n
25N
25N

La Unitat de Vigilància amb Drons de Paterna reforça la labor policial durant l'estat d'alarma

Des que començara l’estat d’alarma, la Policia Local ha imposat a Paterna un total de 439 denúncies per incompliment de les mesures decretades

La Unitat de Vigilància amb Drons de Paterna reforça la labor policial durant l'estat d'alarma
07/04/2020 -

La Policia Local de Paterna està utilitzant la Unitat de Vigilància Especialitzada a Drons (UVED) per a reforçar les tasques de control de la ciutat durant l’estat d’alarma, vetlar per la seguretat ciutadana i garantir el compliment del confinament per part de la població paternera.

Aquest dispositiu de vigilància aèria permet un major control de les entrades i eixides del municipi i de les connexions entre els diferents barris, sobretot de cara a aquests pròxims dies de Pasqua, període en el qual s’incrementaran aquest tipus de controls, tant per aire com per carretera, per a evitar desplaçaments a segones residències.

El sobrevol del dron, que requereix cada vegada que s’utilitza d’un pla de vol i una autorització de la torre de control de l’aeroport perquè Paterna forma part de l’espai aeri protegit, s’estén per espais públics i zones d’esplai de tot el terme municipal i s’intensifica sobretot en aquelles zones de difícil accés amb els vehicles patrulla.

La Unitat de Vigilància Especialitzada amb Dron se suma als tres torns en els quals ha estructurat el servei la Policia Local de Paterna, que durant l’estat d’alarma manté operativa a la totalitat de la seua plantilla d’efectius i a més l’ha reforçada amb la incorporació de 4 nous agents.

Des que es decretara l’estat d’alarma, la Policia Local de Paterna ha imposat un total de 439 denúncies per incompliment de les mesures establides durant aquesta quarantena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − 3 =