25n
25N
25N

21 agents de la Policia Local de Paiporta amplien la seua formació en la lluita contra la violència masclista

21 agents de la Policia Local de Paiporta amplien la seua formació en la lluita contra la violència masclista
08/02/2017 -

Un total de 21 agents de la Policia Local de Paiporta s’han format els últims mesos amb un curs de protecció de víctimes i lluita contra la violència masclista. Els i les agents van rebre les seues titulacions de mans de l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora d’Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez, i l’intendent del cos policial, en un acte celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament.

En aquest curs, el personal assistent va rebre nocions de la coordinadora del grup GAMA de València, Estefania Navarrete, de la fiscal de la secció de Violència de Gènere, Susana Gisbert, i de la formadora especialitzada en l’àmbit sanitari, Ángela Escribano.

Paiporta, a més, s’ha adherit recentment al sistema VIOGEN de coordinació de cossos policials i judicials de la lluita contra els maltractaments a dones. “Aquesta és una prioritat d’aquest equip de govern. A Paiporta hi ha 36 dones amb mesures de protecció, i hem de dotar al personal de totes les ferramentes necessàries per a evitar abusos, maltractaments i assassinats pel simple fet de ser dones”, va explicar la regidora, Beatriz Jiménez, durant l’acte d’entrega dels diplomes. “Assumim la responsabilitat que tenim com a administració; tots i totes a una ajudarem a les persones amenaçades”, va concloure Jiménez.

Tot i que Paiporta està dins de la mitjana d’incidents relacionats amb la violència masclista, “no ens hem de relaxar en aquest combat”, va explicar l’alcaldessa, Isabel Martín, qui va afegir que “és important per al nostre poble que ara hi haja 21 agents de Policia Local millors formats per a atendre a les víctimes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 12 =