25n
25N
25N

La Policia Local de Paiporta augmenta la seua plantilla amb la incorporació de 12 agents

Les incorporacions, corresponents a processos d’interinitat i comissions de serveis, completen al 100% la plantilla de la Policia en termes efectius de nombre d’agents

La Policia Local de Paiporta augmenta la seua plantilla amb la incorporació de 12 agents
29/04/2020 -

L’Ajuntament de Paiporta ha incorporat en els dos últims mesos 12 agents a la plantilla de Policia Local. Les noves altes corresponen a 3 places en comissió de serveis i a 9 vacants per interinitats. Quant a la composició, la plantilla de la Policia Local de Paiporta comptarà amb 10 homes i 2 dones més, completant-la així al 100% en termes efectius de nombre d’agents.

“És important comptar amb una plantilla de Policia completa per poder donar el millor servei com a Policia comunitària, en especial aquests dies en què la ciutadania comença a eixir al carrer i posem en marxa el projecte de tancament al tràfic d’alguns carreres per a que xiquetes i xiquets els puguen gaudir amb total seguretat”, ha manifestat l’alcaldessa, Isabel Martín.

El regidor d’Interior i Personal, Vicent Císcar, ha expressat la seua “satisfacció davant les noves incorporacions, que posen fi al problema de falta d’agents, que teniem davant les últimes jubilacions que s’han produït”. Així mateix, l’edil ha qualificat de “molt positiva” la incorporació d’agents, “que es produeix en uns moments difícils i en una situació excepcional davant la crisi sanitària pel coronavirus. La labor que realitza Policia Local està resultant especialment fonamental i l’augment d’efectius, per a continuar sumant esforços, és molt benvingut”.

L’alcaldessa ha recordat així mateix la importància del treball que realitza Policia Local en matèria de prevenció de violència de gènere. “En aquests dies estan reforçant les tasques d’assistència a víctimes de violència masclista, que en el període de confinament pateixen encara més al estar tancades amb els seus maltractadors”.

Controls, vigilància i informació

Malgrat la relaxació de les mesures de confinament establides recentment pel Govern de la Nació, la Policia Local de Paiporta roman vigilant al compliment de la normativa de l’estat d’alarma per part de la població.

Parelles d’agents patrullen a peu diàriament els diversos barris del municipi, efectuant controls en la mobilitat i trànsit de vianants i vehicles, així com per a informar i atendre les reclamacions que realitza la ciutadania.

En aquest sentit, el regidor d’Interior, Vicent Císcar, demana a la població de Paiporta que continue mantenint el nivell de tensió en el compliment de les mesures i la normativa vigent. “Fins ara els paiportins i paiportines han mostrat gran responsabilitat i respecte, complint amb les mesures fixades i ajudant així a frenar la propagació del virus. Ara que a poc a poc comencem a eixir més al carrer i es relaxen les mesures és quan més conscients hem de la necessitat de continuar aplicant el mateix rigor i responsabilitat en el nostre comportament”, ha conclòs l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + divuit =