25n
25N
25N

La Policia Local de Mislata amplia la flota de vehicles amb cotxes elèctrics

La Policia Local de Mislata amplia la flota de vehicles amb cotxes elèctrics
22/07/2019 -

Dins del pla d’accions per a fer més sostenibles els transports dins de l’Administració, els i les agents del cos de la Policia Local de Mislata disposen ja de dos cotxes 100% elèctrics. Des d’aquest matí circulen ja pels carrers de la ciutat, i l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª Luisa Martínez Mora, han acudit a la Central de Policia per a conéixer de primera mà el funcionament dels nous vehicles.

Bielsa ha destacat que es tracta d’“un pas de gegant en la modernització de la flota de vehicles de la Policia Local i un clar exemple en la cura del medi ambient i a intentar traslladar els objectius de l’Agenda 2030 a la nostra societat en matèria de mobilitat sostenible”. L’alcalde ha afirmat també que l’objectiu en aquesta legislatura “és aconseguir que tots els vehicles de l’ajuntament de Mislata siguen cent per cent elèctrics”

Aquests dos vehicles amb els quals a partir de hui compta la Policia Local tenen un motor completament elèctric, amb el que no consumeixen cap mena de combustibles i ajuden a cuidar el medi ambient, i se sumen a les dues bicis i a les dues motos també 100% elèctriques. D’aquesta forma, la meitat de la flota de vehicles destinats a la seguretat ciutadana a Mislata ja són d’aquesta tipologia i la resta de vehicles són models híbrids. Segons ha explicat Martínez Mora, “és un projecte amb continuïtat en el temps la finalitat del qual és que a poc a poc ajudem a reduir l’emissió de gasos i augmentem la proporció de l’ús de les energies cent per cent renovables”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

art en blanc
ruta del grial massamagrell