25n
25N
25N

La Policia Local de Massamagrell salva la vida d'un bebé de 17 mesos per la seua ràpida actuació

Els fets van tenir lloc ahir a la nit, amb l’ennuegada del petit durant el sopar, la qual cosa va fer als pares telefonar al 112

La Policia Local de Massamagrell salva la vida d'un bebé de 17 mesos per la seua ràpida actuació
31/07/2020 -

Anit, la Policia Local de Massamagrell va atendre una anomenada al 112 a les 22:30h en la qual s’alertava de l’ennuegada d’un bebé de 17 mesos en un habitatge del municipi. Els agents, que van acudir ràpidament al domicili, li van practicar al bebé, en estat d’ofegament, la maniobra ‘Dechoker’, que va provocar una resposta positiva en el nen, que va acabar recuperant un quadre respiratori normal, malgrat la qual cosa va ser traslladat per precaució a l’hospital per seguretat.

El Cap Accidental de la Policia Local de Massamagrell, Pepe Ferrer, va destacar que “Els agents, arran dels protocols d’actuació per a situacions com aquesta, van saber respondre amb rapidesa i professionalitat davant l’emergència, practicant al nen la maniobra respiratòria més adequada per a la seua situació. Ens alegrem enormement del resultat”.

En paraules de l’alcaldessa de la localitat en funcions, Araceli Munera: “És una boníssima notícia que la prestesa en l’actuació dels nostres policies locals hagen posat un final feliç a aquesta història, evitant que acabés en tragèdia. En nom del poble de Massamagrell i de la mateixa manera que els pares del nen, els agraïsc encaridament la seua labor. Per això, l’ajuntament tramitarà un agraïment oficial als agents participants”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =