25n
25N
25N

La Policia Local imposa 542 sancions a les platges del sud i l'Albufera per incomplir mesures anticovid des de principi d'any

La Policia Local imposa 542 sancions a les platges del sud i l'Albufera per incomplir mesures anticovid des de principi d'any
24/05/2021 -

La Policia Local de València ha realitzat un total de 518 propostes de sanció en les pedanies del Sud i al Parc Natural Devesa-Albufera per incomplir les mesures sanitàries per a evitar la propagació de la pandèmia de Covid-19 durant aquest 2021.

Més de la meitat de les propostes de sanció, 307 concretament, són per no fer ús de la mascareta, seguides de les imposades per celebracions de reunions de més de sis persones (221), segons el balanç d’actuacions dutes a terme per la Policia Local de València amb la finalitat de protegir la població durant els primers mesos d’aquest 2021.

Per emplaçaments, El Saler, amb 447 propostes, lidera el rànquing de sancions. Li segueix Pinedo, amb 83 multes, mentre que El Perellonet acumula 8 i El Palmar altres 4, segons ha indicat la Regidoria de Protecció Ciutadana en un comunicat.

Sobre aquest tema, el regidor Aarón Cano ha assenyalat que aquestes xifres “evidencien la gran faena” de la Policia Local de València en les pedanies per a “evitar qualsevol aglomeració” per a vetlar “en tot moment” pel compliment de la normativa sanitària per a evitar rebrots de la pandèmia.

La Policia Local de València ha mantingut un operatiu en les pedanies del Sud i al Parc Natural de l’Albufera durant tots aquests mesos que ha comptat amb agents de la 2a Unitat de Districte però també de la Unitat de Convivència i Seguretat i Trànsit.

Així mateix, s’ha vigilat de manera discrecional la passarel·la del Saler i El Palmar per a evitar aglomeracions i s’ha mantingut “en tot moment” una comunicació “fluida” amb els responsables de l’àrea del parc Natural.

De fet, la Policia Local també ha coordinat el tancament de determinades zones, com a part del mobiliari de la zona de menjar o de les zones de gimnàstica, amb el propòsit d’evitar aglomeracions, a més d’establir controls sobre la normativa Covid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + tretze =