25n
25N
25N

Policia Local i Nacional sumen esforços per a millorar la convivència a València

Els dos cossos policials es coordinaran per a previndre els delictes

Policia Local i Nacional sumen esforços per a millorar la convivència a València
08/11/2019 -

Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, i el subdelegat del Govern, José Roberto González Cachorro, s’han reunit aquest divendres en la Subdelegació del Govern a València al costat d’Ignacio de l’Olmo, comissari provincial de Policia Nacional, i José Vicente Herrera, comissari cap de la Policia Local de València, per a coordinar conjuntament els efectius de tots dos cossos i millorar la convivència i treballar en la prevenció de delictes.
.

Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, s’ha mostrat convençut que amb esta iniciativa “es millorarà una coordinació, que ja és molt bona, amb la Policia Nacional”. “S’afrontaran els problemes habituals de la ciutat de València o els que sorgisquen com a conseqüència de diferents fets o esdeveniments”, ha afegit.

En esta reunió s’ha acordat que les trobades de coordinació tindran una periodicitat mensual i trimestral, i que en elles s’abordaran els problemes intrínsecs de cada barri i s’aportaran les millors propostes per a solucionar-los.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
diputacion covid19
informacion coronavirus