25n
25N
25N

La Policia Local de Gandia sanciona 164 persones per infringir el tancament perimetral durant el tercer cap de setmana de dispositiu

El dispositiu instal·lat en controls fixos i mòbils també ha comptat amb la presència de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i la col·laboració de Protecció Civil

La Policia Local de Gandia sanciona 164 persones per infringir el tancament perimetral durant el tercer cap de setmana de dispositiu
15/02/2021 -

El dispositiu instal·lat en controls fixos i mòbils també ha comptat amb la presència de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la col·laboració de Protecció Civil per tal d’assegurar l’aplicació de la normativa a la platja, mercats i parcs pel que fa a distanciament social o l’ús de mascareta.

Nacho Arnau, regidor delegat de Seguretat i Mobilitat, ha valorat aquest matí el dispositiu posat en marxa des del passat divendres a les 15 hores i que ha estat en funcionament fins a les 06.00 hores la jornada de hui destinat a garantir el tancament perimetral que ha vingut imposat per la Normativa i que afecta ciutats de més de 50.000 habitants a la Comunitat Valenciana.

El dispositiu, que funciona per tercera setmana consecutiva des que la Generalitat va decretar el tancament perimetral selectiu, ha comptat amb la presència i col·laboració tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil en els controls fixos i mòbils que es van instal·lar.

En total, la Policia Local va controlar un total de 7.323 vehicles dels quals van ser sancionats 164 per incomplir el tancament perimetral de Gandia. Per la seua part, la Policia Nacional ha registrat un total de 181 sancions per aquest motiu, d’acord amb les dades facilitades per Delegació del Govern.

Arnau ha destacat que aquest dispositiu ha comptat de nou la col·laboració de Protecció Civil per tal d’assegurar l’aplicació de la normativa a la platja, mercats i parcs pel que fa a distanciament social i ús de mascareta.

Altres sancions

A banda de les sancions imposades per incomplir el tancament perimetral, la Policia Local de Gandia també ha sancionat 30 persones per no portar la mascareta i altres 41 per no respectar el toc de queda (fins a les 22 hores) imposat per la Normativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 5 =