25n
25N
25N

Policia Local eleva una proposta de sanció a Bioparc per incomplir les mesures sanitàries

Policia Local eleva una proposta de sanció a Bioparc per incomplir les mesures sanitàries
10/10/2020 -

La Policia Local de València ha elevat una proposta de sanció a Bioparc València per l’incompliment de les mesures de seguretat establides per Salut Pública a causa de la Covid-19 per a garantir la distància social.

Agents s’han desplaçat fins al recinte per a inspeccionar les instal·lacions, pel fet que el servei de requeriment de telefonades ciutadanes de la Policia Local havia rebut diversos avisos que denunciaven i alertaven d’aglomeracions al parc, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Policia Local.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Aarón Cano, ha agraït la col·laboració ciutadana, que, a parer seu, “evidència la responsabilitat de la societat valenciana”.

BIOPARC: “EN CAP MOMENT S’HA SUPERAT L’AFORAMENT”

Per part seua, fonts de Bioparc han negat tindre constància d’una proposta de sanció al parc, encara que han precisat que agents municipals s’han traslladat al parc aquest divendres i dissabte, respectivament.

Així mateix, han assenyalat que “en cap moment” s’ha superat l’aforament permés, que Bioparc té “autolimitat” a un 50% “malgrat que la normativa contempla fins a un 60%”, i han indicat que el pic màxim “es va aconseguir amb un 35% d’aforament”.

No obstant això, han admés que s’han pogut produir “algunes cues” en determinats punts del parc, ja que “en general” els visitants són “grups de persones o famílies” que “van tots junts”.

No obstant això, han indicat que compten amb un sistema de control d’aforament “al moment”, que permet saber “exactament” quantes persones es troben al recinte, així com amb personal específic que s’encarrega de recordar i indicar les mesures de seguretat, marques en el sòl per a assenyalar els recorreguts i itineraris unidireccionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa