25n
25N
25N

La Policia Local d'Ontinyent participa en accions formatives sobre RCP i accessibilitat al disseminat

La Policia Local d'Ontinyent participa en accions formatives sobre RCP i accessibilitat al disseminat
14/02/2020 -

La plantilla de la Policia Local d’Ontinyent participava aquesta setmana en dos cursos formatius, sobre RCP (reanimació cardiopulmonar) i accessibilitat al disseminat. Es tracta de dues accions ordinàries dins la programació regular que es fa de formació a la plantilla, per tal de mantenir actualitzats els coneixements en diverses matèries com aquestes o altres com la resposta i atenció davant casos de violència de gènere, entre d’altres.

El regidor de Policia, Pepe Gandia, juntament amb la regidora de Personal, Natalia Enguix, i el regidor de Camins Rurals, Manuel Cuesta, donaven la benvinguda als agents participants en el curs sobre accessibilitat al disseminat, al qual assistien els agents més recentment incorporats a la plantilla, i on des del departament de Medi Ambient se’ls formava sobre els camins del terme, amb una part teòrica i altra pràctica.

Pepe Gandia destacava “la importància de què els i les agents mantinguen actualitzats coneixements que permeten per prestar la millor atenció possible a la ciutadania. De fet, els coneixements sobre reanimació cardíaca, altre dels cursos que hem realitzat aquesta setmana, van permetre recentment als nostres agents poder actuar de manera eficient des del minut zero per ajudar, al costat dels efectius sanitaris, a salvar la vida a una persona a la qual se li va detenir el cor dues vegades després de perdre el coneixement quan jugava a futbol”, recordava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − set =