caixa popular

Policia Local de Torrent prepara el dispositiu especial per a rebre a les seues Majestats els Reis Mags

Una vintena d’efectius de PLT, en coordinació amb d’altres per part de Policia Nacional, a més de 10 membres de Protecció Civil vetlaran perquè la celebració es desenvolupe “amb tota normalitat”

Policia Local de Torrent prepara el dispositiu especial per a rebre a les seues Majestats els Reis Mags
05/01/2018 -

La Regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Policia Nacional juntament amb Creu roja desplegaran un dispositiu especial de seguretat per a la celebració de la cavalcada dels Reis Mags de hui, vetlant en tot moment perquè la celebració i el desenvolupament de la mateixa transcórrega amb total normalitat.

L’operatiu disposarà també, de diversos vehicles policials per a preservar i garantir la seguretat en accessos i punts estratègics del recorregut amb un total de 10 vehicles policials, 3 de Protecció Civil, 4 de Policia Nacional i una ambulància de suport vital bàsic i un vehicle de suport de Creu Roja. A més, s’ha previst de barricades en punts concrets, per a evitar l’entrada de qualsevol vehicle, i en els llocs on no hi hagen es disposarà de vehicles que realitzen aquesta funció.

José Antonio Castillejo, regidor de Seguretat Ciutadana, considera una vegada més, “molt important ressaltar la coordinació i el treball conjunt de Policia Local de Torrent, Protecció Civil, Creu Roja al costat de Policia Nacional i la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, per a assegurar i conservar la seguretat dels ciutadans i ciutadanes en un esdeveniment que cada vegada és més multitudinari”.

L’edil de l’Ajuntament ha volgut també posar en valor “el treball exercit per tots i cadascun dels diferents departaments i serveis municipals, que faran possible que l’arribada de les seues Majestats els Reis Mags a la nostra ciutat, inunden de màgia i il·lusió els carrers de Torrent’, ha indicat.

La cavalcada dels Reis Mags s’iniciarà a les 18:30 hores en l’Avinguda Al Vedat, a l’altura de la Plaça els Jutjats, continuarà per l’Avinguda Al Vedat fins a l’Ajuntament on finalitzarà i tindrà lloc la recepció de les seues Majestats.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris