25n
25N
25N

La Policia Local d'Alboraia educa en matèria viària als veïns més xicotets

La Policia Local d'Alboraia educa en matèria viària als veïns més xicotets
03/04/2017 -

Els xiquets i les xiquetes de la localitat valenciana d’Alboraia han estat rebent formació sobre les regles de la via pública per part de la Policia Local del municipi. Les forces de seguretat han estat visitant aquesta setmana els col·legis del poble amb la finalitat d’ensenyar als més xicotets les normes en educació viària, dins del programa de formació en seguretat viària que manté la Policia Local.

D’aquesta manera, la iniciativa pretén col·laborar amb pares, professors i institucions en el desenvolupament de conductes segures des de la infància. En aquesta ocasió, han sigut els xiquets els que han rebut la formació, encara que la línia d’actuació, que es vertebra en classes teòriques i pràctiques, està encaminada a tots els grups d’edat.

No és la primera vegada aquest mes que aquests alumnes obtenen consells de la Policia Local. Prop de les dates de Falles, els agents també van acudir als centres educatius a realitzar xarrades sobre els petards, destacar els perills que poden ocasionar i oferir consells per al seu correcte ús.

A més a més, amb la finalitat de garantir la seguretat dels xicotets, la Policia Local d’Alboraia està present cada dia a l’entrada i a l’eixida dels passos escolars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 2 =