25n
25N
25N

La Policia de la Generalitat incorpora tres drons i huit vehicles híbrids i respectuosos amb el medi ambient

La Policia de la Generalitat incorpora tres drons i huit vehicles híbrids i respectuosos amb el medi ambient
11/10/2019 -

La unitat adscrita de la Policia Nacional a la Generalitat Valenciana ha incorporat tres drons i huit vehicles “moderns”, híbrids i respectuosos amb el medi ambient. Aquest reforç entra dins de la renovació que tindrà lloc fins a 2023 de part de la flota que havia quedat antiquada.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha presentat aquest divendres els nous vehicles, amb els quals la Generalitat pretén aconseguir “un parc mòbil policial en condicions òptimes i concorde a l’exigència dels serveis”.

Es tracta de huit vehicles policials: tres per a València, altres tres per a Castelló i dos per a Alacant, al costat de la incorporació de tres drons per a les tasques que realitza habitualment la Policia de la Generalitat.

Els drons s’estan convertint en un element “essencial” en el marc de la seguretat que permeten exercir vigilància i control sobre àmbits de difícil accés. Aquests aparells serveixen com a eina eficaç en matèria de seguretat i en la vigilància que afecta l’àmbit rural i en altres camps d’activació, com la lluita contra el narcotràfic, detalla l’administració en un comunicat.

Al llarg d’enguany també es renovarà una “part important” del material propi de la Policia, com les pistoles o els jupetins antibales, amb l’objectiu de garantir la seguretat ciutadana i que els policies compten amb “tots els mitjans i materials necessaris per a afavorir el seu treball”.

“Els nostres policies disposaran de cotxes moderns, híbrids i, a més, respectuosos amb el medi ambient. Necessiten vehicles que tinguen totes les comoditats i, sobretot, tota la seguretat per a realitzar bé el seu treball”, ha destacat la titular d’Interior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =