25n
25N
25N

La Policia de la Generalitat denuncia a 2.608 persones i deté a altres 26 per incomplir l'estat d'alarma

La Policia de la Generalitat denuncia a 2.608 persones i deté a altres 26 per incomplir l'estat d'alarma
13/05/2020 -

La Policia de la Generalitat ha denunciat a 2.608 persones i ha detingut a altres 26 per incomplir algun dels preceptes establits en la declaració de l’estat d’alarma per a la propagació de la COVID-19.

Aquestes xifres corresponen al període comprés entre el 16 de març i el passat 10 de maig i aquestes detencions cal sumar, a més, altres 56 per altres motius presumptament delictius.

La comissària cap de la Unitat Adscrita a la Generalitat del Cos Nacional de Policia, Marisol Conde, ha informat de totes aquestes actuacions a la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, en una reunió que ambdues han celebrat per videoconferència aquest dimecres.

Durant aquest període, els quasi 400 efectius de la Unitat Adscrita desplegats per les tres províncies han controlat 15.244 vehicles, dels quals han denunciat als seus ocupants per incompliment de l’estat d’alarma un total de 369.

A més, s’ha procedit a la inspecció de 2.563 locals comercials, dels quals es va obligar el tancament de 19 per no pertànyer als sectors essencials l’activitat dels quals estava permesa.

A més, el cos de seguretat autonòmic ha treballat en la custòdia i acompanyament de 101 combois amb material sanitari o de primera necessitat i ha realitzat 4.295 patrulles al voltant dels hospitals valencians, 1.484 en MetroValencia, 97 en els voltants dels centres de menors i 1.472 accions de vigilància i custòdia d’establiments considerats estratègics o d’interés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − onze =