25n
Orgull
Orgull

La Policia de la Generalitat tanca un restaurant il·legal i localitza una fàbrica de formatges i una vaqueria clandestines

La Policia de la Generalitat tanca un restaurant il·legal i localitza una fàbrica de formatges i una vaqueria clandestines
12/10/2020 -

La Policia Adscrita a la Generalitat ha localitzat, a Albalat dels Sorells, població de la província de València, un restaurant rostidor il·legal obert al públic que mancava de tota mena de permisos i llicències. A més, al costat del local també es va trobar una fàbrica de formatges i una vaqueria clandestines que exercien també activitat diària.

El lloc va ser detectat per la Policia Adscrita i en col·laboració amb la Policia Local d’Albalat dels Sorells i un equip d’Inspecció de Seguretat Alimentària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

El restaurant rostidor mancava de permisos i llicències que ja li havien sigut denegats amb anterioritat. A més, donat al caràcter il·legal del bar, cap de les persones treballadores tenia contracte de treball.

Quan els agents van entrar en el local, es van trobar dins 20 persones menjant així que, a més de la tramitació de les corresponents actes i propostes de sanció al propietari, es van obrir 17 actes per incompliment de les normes sanitàries anti COVID-19.

Després de les actuacions en el restaurant, la Policia Adscrita va detectar l’existència, al costat d’aquest local, d’una vaqueria i una fàbrica de formatges que van resultar ser clandestines. A la fàbrica, que mancava de qualsevol mesura higienicosanitària, s’elaborava formatge en unes condicions extremes d’insalubritat.

Els agents van immobilitzar uns 21.000 quilos de formatge i diversos productes lactis. Així mateix, a més de les actes i expedients corresponents, es va informar a l’autoritat judicial per si hagueren incorregut en un presumpte delicte contra la salut pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − sis =