La Policia Local tanca un dels locals més conflictius de Patraix

La Policia Local tanca un dels locals més conflictius de Patraix
02/07/2018 -

La Policia Local de València ha clausurat «un dels locals més conflictius del barri de Patraix», en paraules de la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, situat en el número 24 del carrer Juan d’Aguiló. La delegada ha donat a conéixer aquesta acció policial que s’ha dut a terme, ha explicat, davant «la multitud de denúncies que acumulava per part dels veïns i veïnes a causa de les molèsties que causava».

El local acumulava nombroses denúncies per infraccions considerades de caràcter greu i molt greu. Entre elles, per exemple, la utilització de mitjans sonors o audiovisuals sense autorització (infracció greu), així com permetre i tolerar accions penalment il·lícites o il·legals; incomplir les mesures de seguretat establides en la norma vigent o exigides en la llicència; incomplir les mesures d’evacuació; o negar l’accés a l’establiment als agents de l’autoritat o funcionaris inspectors (infraccions considerades molt greus).

Davant aquesta situació, la regidora Menguzzato ha destacat la labor de la Policia Local dirigida a «tancar un dels locals que generaven més problemes de convivència en la zona». «El nostre objectiu –ha explicat la delegada- és donar una resposta eficaç als problemes de convivència que generen el soroll i l’oci nocturn, i reforçar la seguretat». Ha afegit que aquesta actuació s’emmarca dins de la nova perspectiva del cos policial basada en «prevenir i protegir».

Menguzzato ha qualificat de «fonamental» la coordinació que hi ha hagut amb altres àrees municipals per tancar aquest local, que es va fer efectiu el passat 12 de juny, així com el canvi impulsat en la Llei d’espectacles públics de la Generalitat, que atorga a l’Ajuntament de València les competències per incoar, instruir i resoldre les infraccions tipificades com a greus o molt greus.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 5 =

sagunt a escena 2019
turismo salou