Podem València s "engega" per a les eleccions amb una reunió aquest dissabte

Podem València s "engega" per a les eleccions amb una reunió aquest dissabte
22/09/2018 -

Podem València dóna el tret d’eixida per a les pròximes eleccions municipals amb una reunió amb la militància aquest dissabte en la primera trobada trimestral que organitza la formació habitada amb la nova direcció.

El seu secretari general, Jaime Paulino, ha explicat en un comunicat que amb la trobada d’aquest dissabte es posen “en marxa per a arribar en les millors condicions a les eleccions municipals”.

La jornada comença a les 12 hores en La Morada de València, on es presentarà el projecte ‘Pensant València’, que Paulino ha definit com “un espai ciutadà on pensar col·lectivament les línies generals de la ciutat en una perspectiva de deu anys”.

Aquest projecte es basa en la participació ciutadana, i aposta per incloure a col·lectius socials, experts o universitats, entre altres, amb l’objectiu de “pensar un model de ciutat que garantisca els drets dels veïns”. “La sostenibilitat, els feminismes i l’habitatge són eixos fonamentals en la construcció d’un model de ciutat alternatiu al del PP”, ha dit.

L’organització té “bones perspectives electorals” i pretén ampliar el seu espai polític, per la qual cosa amb la jornada volen començar enfortir l’estructura de cara a la campanya municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

sagunt a escena 2019
turismo salou