25n
25N
25N

Fi de la incògnita: Podemos recolzarà els Pressupostos

Antonio Estany s’ha mostrat “moderadament satisfet” amb els comptes, encara que anuncia un seguiment del compliment de les mesures

Fi de la incògnita: Podemos recolzarà els Pressupostos
19/12/2017 -

El síndic de Podem en les Corts, Antonio Estany, ha anunciat aquest matí el seu vot favorable a la Llei de Pressupostos de la Generalitat per al pròxim exercici. A més, també ha assegurat que donaran suport a la Llei d’Acompanyament dels Pressupostos, que és essencial per al desenvolupament de les polítiques del Consell.

Així doncs, Podem posa fi a la incertesa després d’unes setmanes d’indefinició i de negociacions entre els grups parlamentaris. Alguns indicadors feien pensar que la formació morada, tercera pota del Botànic fins al moment, podria rebutjar els comptes. I és que algunes de les seues propostes, com la inclusió d’una taxa turística o el Sistema de Dipòsit, Devolució i Tornada d’envasos de begudes (SDDR), no han sigut incloses. Tampoc van estar d’acord amb la pujada dels sous als alts càrrecs de la Generalitat que va proposar el bipartit PSPV-Compromís. No obstant això, finalment sí que faran costat als comptes.

Estany s’ha mostrat “moderadament satisfet” per com s’han acabat confeccionant els Pressupostos, encara que es manté reticent sobre l’aplicació efectiva de les mesures que ha de dur a terme el Consell. Per això ha anunciat també mesures fiscalitzadores per a assegurar-se que aquestes acaben aplicant-se tal com està previst en la Llei.

Així doncs, els Pressupostos eixiran endavant amb els vots del PSPV, Compromís i Podem. El vot dels quatre No Adscrits està en dubte, encara que és probable que també acaben donant el seu suport. Ciudadanos i PP votaran en contra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 14 =