caixa popular

Podem celebra que es tanque Divalterra "per fi" i demana ara donar passos "cap a la desaparició de les Diputacions"

Podem celebra que es tanque Divalterra "per fi" i demana ara donar passos "cap a la desaparició de les Diputacions"
09/07/2018 -

Podem ha celebrat aquest dilluns la decisió de l’equip de govern de la Diputació de València de dur a terme un “tancament ordenat” de l’empresa pública Divalterra, després de l’operació Alqueria, i ha demanat que ara se seguisquen “fent passos cap a la desaparició de les Diputacions”.

El secretari general de Podem, Antonio Estañ, ha apuntat en un comunicat que no bastava “amb canviar de nom a Imelsa” –com es deia amb anterioritat Divalterra– sinó que “feia falta tancar l’epicentre de la trama Taula i ens alegrem de la decisió encara que arribe tard”.

No obstant això, ha apuntat que seguiran “insistint que es garantisca que les Diputacions es buiden en aquesta legislatura per una qüestió de transparència i eficàcia, i no solament com a reacció davant casos de corrupció als quals no s’hauria d’haver arribat mai”.

Antonio Estañ ja va reclamar la setmana passada el tancament d’una vegada per sempre Divalterra. “Ni la gestió ni el paper que compleix justifiquen el seu manteniment”, ha afirmat el síndic de Podem, qui demana que el tancament de l’empresa pública es faça “de la forma més ordenada possible respectant els drets dels treballadors”.

Segons ha recordat la formació habitada, María Oliver, regidora de València en Comú i també pertanyent a Podem, ja va reclamar divendres passat la dissolució de Divalterra i de la mateixa Diputació, que considerava que havia de diluir-se “a poc a poc en favor de les estructures municipals”, i recordava que les corporacions locals “ofereixen recursos que han d’arribar als ajuntaments i han de ser directament gestionats pels consistoris”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 7 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018