25n
25N
25N

Podem Burjassot denuncia un atac a dues de les seues candidates per un grup de set encaputxats

Podem Burjassot denuncia un atac a dues de les seues candidates per un grup de set encaputxats
13/02/2019 -

Podem Burjassot denúncia que dues de les seues candidates a l’Ajuntament van patir diumenge passat “un atac per motius polítics” per part d’un grup d’encaputxats.

La formació assenyala en un comunicat que aqueix mateix dia s’havia donat a conéixer la llista de candidatures a l’Ajuntament de Burjassot per a les eleccions municipals, per la qual cosa creu que “és molta casualitat que, just aqueix dia, en veure els noms de les candidates per les xarxes socials, ambdues patiren aqueix atac”.

Els fets suposadament es van produir mentre estaven en els seus domicilis el diumenge a la nit, quan una d’elles va escoltar uns forts sorolls al balcó i, en acostar-se, van llançar ous a les finestres i portes. “Quan vaig traure el cap només vaig poder veure a un grup d’uns encaputxats corrent”, relata.

La Policia Local de Burjassot ha mostrat la seua col·laboració davant l’atac i els ha donat el seu suport per a actuar si tornara a repetir-se, destaquen des del partit.

Podem Burjassot condemna “completament” aquest tipus d’actes i assegura que tenen la voluntat d'”acoquinar la voluntat i la moral de les persones” que representen a la formació en la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 13 =