25n
25N
25N

Podem Alboraia proposa una auditoria del deute i un PGOU de consens centrat en les persones

Podem Alboraia proposa una auditoria del deute i un PGOU de consens centrat en les persones
18/05/2019 -

Podem Alboraia proposa una auditoria del deute municipal per a depurar el seu origen i responsables. En l’actualitat Alboraia és una les poblacions amb major deute per càpita de la Comunitat Valenciana.

El deute heretat dels temps del PP de Manuel Álvaro ronda els 1.500 euros per habitant. “Donar prioritat al pagament del deute acumulat sense aclarir el seu origen i responsables és negar a la ciutadania el seu dret a saber a què es destinen els seus impostos”, ha declarat Alberto Bolinches, candidat a l’alcaldia d’Alboraia per Podem.

En l’acte de presentació de la candidatura celebrat aquest dissabte en el Parc dels Vies de la localitat, Bolinches s’ha mostrat contundent: “aquest deute hipoteca la vida de veïnes i veïns del municipi i ens aboca a continuar depenent d’una política urbanística depredadora del territori”. Tampoc ha escatimat crítiques a la gestió de l’actual equip de govern socialista al qual ha retret governar “a l’ombra dels criteris urbanístics del PP”.

Per part seua, el Secretari d’Organització i candidat del partit morat, José Manuel Pardo, ha retret als dirigents del PSOE d’Alboraia: “porten huit anys governant i sense haver presentat el PGOU i precisament al març de 2019, en vespres de la campanya municipal, tiren avant un pla sense consens veïnal i amb l’únic suport del PP”.

En la següent intervenció, la responsable d’Igualtat i Benestar Social de Podem Alboraia, número dos en la llista, Amparo Arias, ha apuntat: “busquem posar en marxa polítiques socials que ens ajuden a tindre una vida digna de ser viscuda i això afecta també a l’urbanisme i a la forma en què planifiquem les nostres ciutats. Apostem per ciutats cuidadores i això ens diferencia de la resta de partits”

En l’acte, celebrat a l’aire lliure, han participat també destacats membres del partit dels Cercles com l’ex diputada al Congrés per Alacant, Rita Bosaho, l’ex diputat i Síndic de Podem en Corts Valencianes, Antonio Montiel i l’ex diputada al Congrés per València, filla i veïna d’Alboraia Rosana Pastor, que ha conduït l’acte.

Podem Alboraia, es presenta per primera vegada en aquest municipi de L’Horta Nord i compta amb unes excel·lents expectatives, assentades sobre els percentatges de participació i sentit del vot en les passades eleccions generals i Autonòmiques.

“Portem quatre anys gestant el millor programa a través de la participació activa; estem per vocació personal, integrats en el teixit associatiu del municipi i arribem amb la il·lusió i les ganes de treballar pel bé comú” ha conclòs el responsable de Participació i Comunicació Rafa Rufete.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dinou =