25n
25N
25N

L’Ajuntament treballa en la poda de l’arbrat al carrer Ruaya de València

L’Ajuntament treballa en la poda de l’arbrat al carrer Ruaya de València
04/11/2020 -

El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que aquestes actuacions s’allargaran previsiblement fins a la tercera setmana de novembre. Els treballs es faran per trams per tal d’evitar molèsties als veïns i veïnes. Campillo ha destacat que “deixarem el carrer preparat per als pròxims anys per garantir un manteniment correcte”.

El Servici de Jardineria Sostenible ha començat els treballs per podar l’arbrat existent al carrer Ruaya. Una intervenció que es farà en dues fases i per trams, donada la quantitat d’arbres i palmeres d’aquest carrer. La primera fase i amb la qual s’inicien els treballs comprén els arbres situats entre els carrers Sagunt i Visitació. La segona fase serà entre el carrer Visitació i l’avinguda Constitució.

En aquesta primera fase es podaran 219 unitats de 8 espècies predominants com ara palmeres washingtònies, tarongers (Citrus aurantium), palmeres datileres (Phoenix dactylifera), llorers d’Índies (Ficus nítida) i acàcies del Japó (Sophora japonica).

En les palmeres, els treballs consistiran en l’eliminació de palmes seques i fructificacions per raons de seguretat i neteja. Específicament en les washingtònies només s’eliminaran les palmes seques per davall dels 5 metres d’alçada, tal com marquen els criteris tècnics. Pel que fa als ficus, s’efectuarà una revisió i si fora necessària, una poda lleugera d’eliminació de branques trencades o seques i en la reducció o eliminació de branques que afecten façanes i serveis públics, així com un refaldat dels mateixos en cas d’interferències amb vianants o vehicles. Es durà a terme una poda que afavorisca la penetració de llum en els habitatges confrontants. Amb les acàcies del Japó es realitzarà poda per a evitar interferències amb les façanes, revisió i ocasionalment eliminació de branques seques.

Es comptarà amb el suport de la Policia Local per al control de l’estacionament de vehicles. Així mateix, per evitar molèsties als veïns i veïnes, les intervencions de poda diàries es realitzaran per trams. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha ressaltat “el treball i el compromís del govern municipal per mantenir l’arbrat i el palmerar de la ciutat, com es demostra amb actuacions d’envergadura com aquesta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =