25n
Orgull
Orgull

La Pobla de Vallbona obri un segon termini per a les Ajudes Parèntesi

La Pobla de Vallbona obri un segon termini per a les Ajudes Parèntesi
24/06/2021 -

Fins al pròxim 14 de juliol està obert el termini per a demanar en la Seu electrònica de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona la subvenció de les Ajudes Parèntesis, del Pla Resistir. Poden accedir a aquestes ajudes, destinades a pagar despeses corrents, les persones autònomes o microempreses dels sectors econòmics inclosos i que s’han vist més afectats pels tancaments i restriccions arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

En aquesta segona remesa d’ajudes, amb un import total de 283.162 euros, s’han afegit nous sectors econòmics. D’aquesta manera, poden participar els que ja estaven inclosos en la primera i no la van demanar en termini i aquests nous que ara se sumen.

Entre els nous trobem els negocis del sector de les celebracions, com per exemple comerços de roba, calcer, complements, joieria, perruqueria o bellesa. També l’oci i l’esport, els joguets o la pirotècnia. Les acadèmies d’idiomes, autoescoles o escoles infantils també estan incloses en aquesta ampliació, així com en el sector sanitari, els odontòlegs, podòlegs, òptics o fisioterapeutes.

La tramitació de les ajudes, que poden arribar als 4.000 euros per Autònom o microempresa i serveixen per a cobrir despeses corrents dels negocis, com per exemple subministraments, lloguer, mercaderies o salaris, es fa exclusivament en la Seu electrònica de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =