25n
25N
25N

La Pobla de Vallbona construeix dispositius biosaludables als parcs públics

La Pobla de Vallbona construeix dispositius biosaludables als parcs públics
30/10/2019 -

Les urbanitzacions de la Quatre Vents, Camp de Túria i Sant Sebastià estrenen dispositius biosaludables als parcs públics. Les obres s’han fet a càrrec de les inversions participatives de la zona sud a proposta de les associacions veïnals i després de resultar els projectes més votats.

A la urbanització Quatre Vents s’han instal·lat diferents màquines biosaludables per a millorar un parc que l’any passat ja va ser remodelat amb la col·locació d’una pèrgola dins de les inversions participatives. A Camp de Túria, al costat de les instal·lacions esportives, s’ha formigonat i cobert amb cautxú la pista de petanca per a convertir-la en un espai de cal·listènia per a joves i maquinària esportiva per a persones majors. Finalment, a la urbanització Sant Sebastià s’han col·locat diferents màquines esportives per a persones majors.

La inversió econòmica en la zona sud ha estat de 25.000 euros, del total de 200.000 euros que es destinen a les set àrees en què s’ha dividit les inversions participatives de la localitat i que es reparteixen en funció del nombre d’habitants.

Dissabte passat, l’Ajuntament i les associacions de veïns de Camp de Túria i Quatre Vents han visitat les instal·lacions. El regidor de Participació Ciutadana, Francisco Javier Esteban Alcañiz, els ha agraït la implicació que tenen per fer propostes i els ha recordat que aquesta és una manera “de veure que els impostos que paguen els veïns tenen una repercussió directa en la millora de la qualitat de vida dels barris i dels veïns de la localitat” i les ha animades a participar de nou en les inversions participatives de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 9 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus
el puig