25n
Orgull
Orgull

La Pobla de Vallbona posa en marxa un Pla Social d’Ocupació amb 200.000 euros

El Pla Reiniciem la Pobla destinarà un total de 600.000 euros en tres fases per a l’impuls econòmic i l’ocupació en el municipi

La Pobla de Vallbona posa en marxa un Pla Social d’Ocupació amb 200.000 euros
02/07/2021 -

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona aprova un Pla Social d’Ocupació de 200.000 euros per a persones aturades. Es tracta d’una iniciativa per pal·liar els efectes de la pandèmia sobre l’economia i l’ocupació i permetrà contractar 19 persones durant un termini de 5 mesos.
Les contractacions es faran en diferents categories que inclouen des de repartidors a domicili per a donar suport al comerç local, personal per a l’aplicació de mesures contra la COVID-19 de suport a l’àrea de cultura i serveis socials, un arquitecte i personal per al departament de serveis municipals.

L’objectiu del pla és crear ocupació amb criteris socials i per això es prioritzarà la contractació de desocupats de llarga duració, persones amb familiars al seu càrrec o que hagen tingut pocs ingressos durant 2020. De la mateixa manera es realitzaran accions positives en la contractació de dones, sobretot aquelles que han patit situacions de violència de gènere, i de persones en risc de vulnerabilitat acreditada.

El Pla Reiniciem la Pobla inclou 600.000 euros per a l’impuls de l’economia

Este Pla Social d’Ocupació és el primer dels tres paquets d’ajudes que formen part del Programa Reiniciem La Pobla. Es tracta d’un pla d’ajudes finançat íntegrament amb fons municipals de suport econòmic i social dotat amb 600.000 euros i que inclou la contractació de personal de manera directa per part de l’Ajuntament, ajudes a la contractació en empreses i ajudes econòmiques a autònoms i xicotetes empreses.

Des del govern municipal s’ha destacat que aquest pla és possible gràcies a les xifres econòmiques positives obtingudes per l’ajuntament en 2020 i que ara permeten fer una inversió tan important. A aquesta xifra se suma el més de mig milió d’euros del pla Parèntesi conjunt entre Generalitat, Diputació i Ajuntament.

En total, a la Pobla de Vallbona es destinen més d’1.100.000 euros de fons públics a la creació directa de llocs de treball i al suport d’autònoms i xicotetes empreses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − setze =