25n
25N
25N

La Pobla de Vallbona bonifica el 50% de l'IBI als habitatges protegits del centre històric

La Pobla de Vallbona bonifica el 50% de l'IBI als habitatges protegits del centre històric
17/09/2020 -

La Pobla de Vallbona ha posat en marxa un conjunt d’ajudes per revitalitzar el centre històric de la localitat amb una important rebaixa tributària. En concret, es reduirà el 50% de l’IBI als edificis catalogats com a Béns i Espais Protegits en la Vila.

A més, els habitatges catalogats com a protegits pel seu valor patrimonial podran beneficiar-se d’un 90% en l’impost de construcció amb la finalitat de fomentar la seua rehabilitació. La resta d’edificis ubicats en el centre històric i que no estan inclosos al catàleg de béns protegits tindran una rebaixa del 50% de l’ICIO tant per a la seua rehabilitació com per a l’eliminació d’elements impropis.

L’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, ha destacat que aquestes ajudes formen part del conjunt de mesures que des de l’Ajuntament vol aplicar per revitalitzar un centre històric. “La Vila necessitava feia anys un impuls per evitar l’abandó de cases i que aquestes s’anaren deteriorant i des del govern municipal volem valorar el nostre patrimoni amb mesures efectives com és la baixada d’impostos”, ha explicat l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =