25n
Orgull
Orgull

La Pobla Llarga (València), entre les localitats més barates d'Espanya per a comprar un habitatge

La Pobla Llarga (València), entre les localitats més barates d'Espanya per a comprar un habitatge
19/08/2021 -

El municipi més barat d’Espanya per a adquirir un habitatge és El Carpio de Tajo, a la província de Toledo, i té el metre quadrat més econòmic, amb una mitjana de 304 euros, segons un estudi d’Idealista.

Per comunitats, a més de les ja esmentades, algunes de les localitats més econòmiques es troben a Andalusia (Puerto Serrano, Cadis), la Comunitat Valenciana (La Pobla Llarga, València) i la Regió de Múrcia (Bullas, Múrcia).

El podi dels cinc municipis més econòmics es completa amb el poble palentí de Barruelo de Santullán (383 euros el metre quadrat) i altres tres municipis castellanomanxecs: Cebolla, a Toledo, amb 401 euros el metre quadrat, i les localitats d’Almadén (407 euros) i Herencia (413 euros), a la província de Ciudad Real. Només 13 municipis en tota Espanya tenen preus inferiors als 450 euros el metre quadrat.

Per contra, les comunitats amb els preus mínims més alts en alguns dels seus municipis són Balears (Petra, Mallorca), Canàries (Tanque, Santacruz de Tenerife) i País Basc (Carranza, Biscaia).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 20 =