25n
25N
25N

La Pobla de Vallbona adjudica la urbanització de l'accés nord del nucli urbà

La Pobla de Vallbona adjudica la urbanització de l'accés nord del nucli urbà
22/10/2019 -

La Pobla de Vallbona completarà la urbanització de l’accés nord de la carretera de la Casa Blanca. L’Ajuntament ha signat el contracte d’adjudicació de les obres que permetran fer més accessible el tram entre la rotonda de la Cooperativa i l’autovia.

S’invertiran prop de 240 000 euros que permetran construir un carril bici, complementar l’accés amb una segona vorera, la instal·lació d’enllumenat, jardineria i tornar a pavimentar la calçada. A més, les obres inclouen la restauració i ampliació de la rotonda que comunica amb la circumval·lació nord.

La carretera de la Cooperativa se suma a altres intervencions urbanístiques en l’accés nord com la creació del Parc de les Eres, una zona d’esplai amb berenadors i amb paellers i la continuïtat del carril bici fins al nucli urbà.

La carretera de la Casa Blanca és una via de gran afluència de trànsit i amb aquesta obra s’aconseguirà millorar la mobilitat i donar accés no motoritzat als veïns de la zona nord. El tram es completarà amb una passarel·la per a vianants i bicicletes sobre l’autovia que la Generalitat ja ha adjudicat i es preveu que inicie les obres abans que finalitze l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =