25n
25N
25N

La Pobla de Vallbona s'adhereix al Fons Valencià per la Solidaritat

És el primer municipi de Camp de Túria en adherir-se al Fons de Solidaritat

21/10/2020 -

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha adherit al Fons Valencià per la Solidaritat, l’entitat municipalista que aglutina els recursos econòmics destinats a la cooperació de les entitats locals de la Comunitat Valenciana. La Pobla es converteix així en el primer municipi de la comarca de Camp de Túria en formar part d’aquest fons.

El municipi del Camp de Túria, amb l’alta com a soci al Fons Valencià, manifesta la seua voluntat de contribuir des de l’àmbit valencià al desenvolupament dels països del Sud i fer-ho des de l’enfortiment de la cooperació descentralitzada i del moviment municipalista, sent conscients de la seua transcendència en la construcció d’una societat més justa i democràtica. L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona assumeix, per tant, el compromís de dotar pressupostàriament una partida anual per a projectes de cooperació internacional i d’educació al desenvolupament a realitzar mitjançant el Fons Valencià.

Amb la incorporació del municipi valencià de la Pobla de Vallbona, el Fons Valencià augmenta el nombre de socis a 124, sent d’aquests 115 Ajuntaments i 9 Mancomunitats, i supera com a socis el 20% del total de municipis de la Comunitat Valenciana i el 50% de la població.

La Regidora de Drets Civils i Igualtat de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Regina Llavata, ha manifestat que “l’adhesió al Fons Valencià és la materialització del caràcter solidari del municipi i del seu veïnat, els quals estem profundament compromesos amb la societat i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible”. A més a més afegeix que “formar part del Fons és un valor diferencial, ja que es posa de manifest l’acció local front a problemes globals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =