25n
25N
25N

Pluja de milions a la Comunitat

20 milions del segon premi, íntegrament venut a València, i un bon pessic de la resta de premis fan córrer el cava

Pluja de milions a la Comunitat

El cel no solament ha portat aigua en forma de pluja. Quasi una setmana després del temporal que va assotar durant la Comunitat Valenciana, sobretot el sud de València i Alacant, cau una pluja molt anhelada: la dels milions del Sorteig del Gros del Nadal. Entre els premis més destacats estan el segon premi que ha deixat a València 20 milions d’euros i un cinqué que es va vendre íntegrament en el bari de Fuensanta.

El 04536 del segon premi principalment s’ha venut en l’administració del Centre Comercial El Saler, on van repartir un total de 150 dècims. Entre les poblacions agraciades amb este segon premi estan València cabdal, Algemesí, Xalans, Requena, Paterna, Torrent, Alaquàs i Llombai. A la província d’Alacant també ha arribat este 04536 i alguns dels veïns d’Alacant, Callosa de Segura, Torrevella, Benidorm, Javea, l’Alfàs del Pi, Oriola, Villena i Sant Vicent del Raspeig estaran més que contents avui. La província de Castelló enguany tan sols s’ha vist agraciada amb este segon premi en les localitats de Montanejos i Llucena. Molts dels dècims han sigut comprats a través de la venda electrònica pel que a vegades tan sols és un dècim o diversos els que han eixit en la localitat.

Els dos quarts premis també han volgut fer feliços als valencians. El 59444 ha deixat 260.000 euros la majoria a Casinos (200.000 €) doncs van vendre una sèrie completa del nombre agraciat. Gandia, Alzira i Alacant també han sigut tocades per este quart premi (60.000 €). Per la seua banda, el 07211 va viatjar fins a Quart de Poblet, on es va vendre una sèrie completa, Alacant, Pedreguer i Gandia.

A excepció del 39415 i el 68981 que han passat de llarg per la Comunitat, els altres sis cinquens premis sí que han deixat el seu pessic de milions. El 22259 ha sigut el més repartit doncs ha viatjat des d’Alaquàs passant per Manises, Benetússer, l’Alcúdia, Gandia, Dénia, Benidorm, el Fondó dels Frares, Bigastre fins a la ciutat d’Alacant deixant un total de 174.000 euros.

Per la seua banda, el 19152 va somriure a poblacions com Benidorm, Catral en la província d’Alacant i en la de València a Catarroja, Picanya i a la mateixa capital del Túria. El 91917 tan sols va fregar la ciutat d’Elx, igual que ho va fer el 60272 que també va passar per la ciutat il·licitana a més de per Benidorm, Benijofar, València i Mislata. L’últim cinqué a eixir, 03371, també va voler alegrar als valencians i va deixar els seus 42.000 euros entre Alcàsser (30.000 euros), Torreblanca a Castelló i Montesinos a Alacant.

Però el cinquè que major alegria ha repartit ha sigut el 70264, ja que es va vendre íntegrament en el barri de Fuensanta a València. Un total de 7,8 milions d’euros en vendre’s 118 sèries de les 165 que tenien disponibles. La falla Vicente Castell Mahiques, els clavaris del Crist dels Afligits de Quart de Poblet han repartit sort en forma de paperetes. Qui també han sigut tocats per la sort ha sigut els treballadors del tant de l’Hospital General com de l’hipermercat Gran Túria.

Si la sort i la pluja de milions no t’ha caigut damunt en esta ocasió, sempre quedarà el Sorteig Extraordinari del Xiquet que València Extra també retransmetrà en directe. Si no, sempre queda la socorreguda frase que mentre hi haja salut… Mentrestant pots comprovar si almenys tens la devolució en algun dels nombres jugats ací.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + catorze =

bombers
Valencia activa