25n
25N
25N

Els plens de la Corporació de Mislata es retransmetran en directe a partir d'este dilluns 20 de febrer

El govern municipal anuncia que Mislata TV estrenarà este dijous el nou servei de “streaming” per a emetre la sessió ordinària de febrer a través d’Internet

Els plens de la Corporació de Mislata es retransmetran en directe a partir d'este dilluns 20 de febrer
19/02/2017 -

Mislata va ser dels primers municipis espanyols en posar en marxa la seua pròpia televisió i també dels pocs a retransmetre en directe els plens de la Corporació Municipal. Canal 25 TV va nàixer en 1990 i durant molts anys va oferir als veïns el senyal en directe des del saló de plens de l’Ajuntament, cada últim dijous de mes, a partir de les 20 hores.

Ho va fer fins a març de 2010, moment en què els plens van deixar de retransmetre’s. Fins ara, perquè tal com ha anunciat este divendres  la regidora de Comunicació i portaveu del govern, Mª Luisa Martínez Mora, “la televisió municipal va a tornar a retransmetre en directe els plens de l’Ajuntament, a partir d’esta setmana vinent”.

L’àrea que dirigix Martínez Mora ha realitzat una important inversió tecnològica per a dotar a la televisió municipal d’un sistema propi d’enregistrament, realització i emissió en “streaming”. El senyal en directe s’oferirà a través del canal de Youtube de Mislata TV i s’enllaçarà també des de la web de la televisió (mislatatv.es) i el portal de l’Ajuntament (mislata.es). Les retransmissions podran seguir-se des de qualsevol televisió amb Internet, ordinador o dispositiu mòbil. El nou equipament tècnic, explica Martínez, “no està pensat únicament per a retransmetre plens, sinó que podrem traure-ho per a emetre en directe els grans esdeveniments socials que se celebren a Mislata”.

La decisió del govern municipal, explica la seua portaveu, “és un pas més en la nostra aposta per la transparència en la gestió de l’Ajuntament i un nou impuls per als mitjans de comunicació municipals, que reforcen la seua vocació de servei públic oferint a la ciutadania el debat entre els diferents grups polítics”. La primera emissió, en proves, serà este pròxim dijous dia 23 de febrer, a partir de les huit de la vesprada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

museo prehistoria