25n
25N
25N

El Ple d'Organització de València es retarda al dijous

Joan Ribó assenyala que, en formalitzar documents i expedients el dilluns, realitzar-lo el dimecres no respectava el termini de 48 hores marcat

El Ple d'Organització de València es retarda al dijous

El Ple d’Organització de l’Ajuntament de València, en el qual es formalitzaran les delegacions -regidories- de l’Alcalde, es retarda el dijous. Així ho ha anunciat el mateix Joan Ribó després de la Junta de Govern extraordinària aquesta setmana; els terminis han obligat a celebrar el ple el dijous en comptes de demà dimecres.

En aquest ple la corporació local ha de donar el ‘vistiplau’ al nou repartiment d’àrees i delegacions, a més de les comissions, assessors i altres assumptes, com els sous.

Ribó ha destacat que la sessió plenària ha hagut de retardar-se un dia, del dimecres al dijous, 18 de juliol, perquè després de tancar l’acord de govern “hem arribat molt ajustats” de temps. Així, ha explicat que el divendres no es van poder concloure tots els tràmits i expedients necessaris i que per això no s’aconseguien les 48 hores necessàries per a convocar-ho amb aqueixa antelació.

“Es deu a una qüestió lògica molt senzilla. Per a celebrar un ple, per a la seua convocatòria, han de passar 48 hores. El divendres no vam poder arribar. Per a fer un ple s’ha de presentar una sèrie d’expedients i per a aquests expedients s’ha de tindre clar tot l’anterior. Si no tinc els expedients, no podem presentar el ple”, ha detallat. Així, ha ressaltat que tot es va formalitzar aquest dilluns i que “per això s’ha hagut de retardar un dia” el ple d’organització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − tres =