25n
25N
25N

El Ple ordinari de març, celebrat a Burjassot per videoconferència

El Ple ordinari de març, celebrat a Burjassot per videoconferència
31/03/2020 -

Del Saló de Plens al saló de casa. El dia a dia en el si de l’Ajuntament de Burjassot també s’ha vist notablement modificat, a causa de la declaració de l’estat d’alarma i al consegüent confinament que ja ha complit dues setmanes.

Així, mentre els serveis essencials del Consistori continuen treballant per a atendre les necessitats de tota la població i una altra bona part del personal municipal està fent teletreball, hui és el torn de la Corporació Municipal, qui ha protagonitzat la sessió ordinària del Ple corresponent al mes de març, com cada últim dimarts de mes, en aquesta ocasió, des dels domicilis dels respectius regidors o els despatxos de l’Ajuntament.

El Ple s’ha celebrat per videoconferència a través d’una aplicació que ha permés la participació dels 21 regidors que componen el Ple, així com dels funcionaris que han d’estar presents en la sessió, com són el secretari i la interventora. L’aplicació utilitzada, a més de la imatge i el so, també inclou un sistema de votació.

La sessió del Ple per videoconferència ha sigut enregistrada íntegrament i, com més prompte millor, serà pujada al canal municipal de Youtube perquè puga ser vista per la ciutadania. L’Ordre del dia del Ple de la sessió continua disponible, per a la seua descàrrega o consulta, en la web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − un =