caixa popular

S'obri el termini de subvencions per als clubs d'elit

S'obri el termini de subvencions per als clubs d'elit
22/04/2018 -

L’àrea de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València ha obert les convocatòries de subvencions per a 2018 relatives a esport i joventut, que aconseguiran els 1.3 milions d’euros en quatre convocatòries diferents, publicades ja en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Les convocatòries relatives a joventut es divideixen en associacions i institucions. Les subvencions destinades a associacions juvenils sense ànim de lucre compten amb un pressupost de 135.000 euros i, per a optar a elles, les organitzacions han de dur a terme projectes integrals dins del Pla Valencià de la Joventut.

La promoció d’ocupació dels joves, la inserció social, els programes que fomenten la igualtat de gènere i d’oportunitats, com també la lluita contra la violència de gènere, són algunes de les activitats que hauran de desenvolupar les associacions demandants.

Quant a les subvencions a ajuntaments, mancomunitats i organismes autònoms locals en matèria de joventut, el pressupost previst per l’àrea és de 460.000 euros. Unes ajudes a les quals podran optar les entitats que promoguen l’associacionisme juvenil, els centres d’informació juvenil municipal, els cursos de formació o la col·laboració amb consells de locals de joventut, entre altres actuacions.

Ajudes a l’esport

Respecte a les subvencions publicades pel departament d’Esports de la Diputació, els clubs d’elit compten amb un pressupost de 348.000 euros. Unes ajudes a les quals podran optar tots els clubs valencians que acrediten gran rellevància esportiva sobre la base dels seus resultats en competicions oficials, la seua participació en campionats d’àmbit nacional i internacional i la repercussió social i alt nivell dels esportistes integrants del club.

Finalment, els clubs, entitats esportives i federacions de la província podran rebre una ajuda econòmica d’un màxim de 20.000 euros per a la realització d’esdeveniments esportius especials, extraordinaris o anuals. Per a optar a aquesta subvenció, els esdeveniments presentats hauran de tenir gran repercussió social, com a campionats d’Espanya, Europa i mundials, entre uns altres. El pressupost d’aquesta partida ascendeix a 391.000 euros.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018