25n
25N
25N

Obert el termini de sol·licituds per a les activitats de la Universitat Popular per al curs 2018-2019

Obert el termini de sol·licituds per a les activitats de la Universitat Popular per al curs 2018-2019
17/06/2018 -

Les persones interessades a participar en alguna de les propostes de la Universitat Popular de València poden formalitzar la seua sol·licitud fins al pròxim dijous 20 de juny, tant a través de la web de la UP, http://universitatpopular.com, com de manera presencial en els centres, assistits pel personal municipal.

La regidora delegada de Polítiques d’Igualtat i presidenta de la Universitat Popular de València, Isabel Lozano, ha recordat hui aquesta dada i ha explicat que enguany aquest organisme ha duplicat l’oferta d’activitats per al pròxim curs, 2018-2019, «amb una programació més diversificada i atenta a les necessitats i demandes de la ciutadania».

De fet, la principal novetat d’aquesta programació és la multiplicació de l’oferta d’activitats anuals, que passa de 21 a 42, amb propostes ampliades, com, per exemple, l’antiga matèria d’Anglés, que ara s’ofereix en diversos cursos més específics: Anglés per a conversa, Anglés per a viatgers, o Anglés per al turisme i la restauració. Este últim s’impartirà al centre de la UP del Palmar, atenent la particularitat d’aquest poble per la seua activitat turística.

Isabel Lozano ha explicat que fins ara hi havia blocs d’activitats de caràcter monotemàtic, i les persones no sabien molt bé els continguts específics de cada proposta, «però ara l’oferta està molt més especificada i diversificada, i atén més les necessitats i la demanda». En total, hi haurà 500 grups de participants en les activitats anuals.

SORTEIG DE LES PLACES

Pel que fa a la matrícula, que es pot formalitzar fins al 20 de juny, la regidora ha explicat que el dia 22 es realitzarà el sorteig de les places mitjançant un sistema informàtic que garanteix la igualtat en l’accés de les persones.

El 25 de juny es publicarà el llistat amb els noms de les persones admeses a la preinscripció, i del 5 al 9 de setembre es procedirà a realitzar les matrícules. Entre el 12 i 16 de setembre s’obrirà el termini de matrícula de les places vacants que queden en els diferents grups, i a partir del 19 hi haurà matrícula oberta per a les persones en llista d’espera o el públic en general. Les activitats que no tenen caràcter anual eixiran a partir de setembre. Són les que es presenten amb la denominació del programa Coordenades. Aules Obertes.

Pel que fa als preus públics per a l’oferta d’enguany, tal com ha explicat la regidora Lozano, «enguany s’ha ajustat molt més el preu de les activitats curtes, que en molts casos és menor perquè s’ha ajustat al nombre de sessions que té cadascuna d’elles». I quant als preus de les activitats anuals, es mantenen en els mateixos de l’any passat: 25 euros per a les activitats que «es consideren de formació bàsica per a l’accés a la ciutadania de les persones: Educació general i bàsica, Espanyol per a persones estrangeres, Informàtica…» i 55 per a la resta. Cada persona interessada podrà triar un màxim de tres activitats, i en el formulari hauran de fer constar, a més, el centre triat i l’horari de cada activitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 17 =

CCCC
torrent