25n
25N
25N

Obert el termini per a la presentació d'instàncies per a les oposicions de la Policia Local

Obert el termini per a la presentació d'instàncies per a les oposicions de la Policia Local
19/09/2019 -

Aquest dijous s’ha obert el termini per a la presentació d’instàncies per al tercer procés consecutiu d’oposicions amb què el consistori està incrementant la plantilla de Policia Local. En total seran 50 noves places a les quals se sumaran totes les places addicionals derivades de les jubilacions anticipades enguany, per la qual cosa “podrem estar davant la major convocatòria d’oposicions en dècades al nostre ajuntament”, ha apuntat la regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario.

Aquestes noves places se sumen a les 70 corresponents a les ofertes públiques d’ocupació de 2016 i 2017. 30 nous agents ja porten mesos treballant als carrers de la ciutat, mentre que els altres 40 han d’eixir de les segones oposicions, que estan a punt de concloure. “El compromís d’aquest govern per tal de reforçar les plantilles de Bombers i Policia Local és inqüestionable i la incorporació contínua de nous agents des que arribàrem al govern així ho corrobora. Totes les noves incorporacions són fruit d’una minuciosa planificació de la nostra política de personal en contraposició a la manera de treballar del Partit Popular que es caracteritzava per la improvisació i l’ocurrència”, ha afirmat Notario.

Per la seua part, el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha destacat que la publicació al Butlletí Oficial de l’Estat de l’oposició per a 50 agents de Policia Local pot augmentar fins a superar àmpliament el número de 200 nous agents en la ciutat, amb el que “podrem donar el millor servici a la ciutadania, augmentant la dotació de la policia de barri, complint així un dels objectius marcats per a aquesta legislatura, la proximitat amb la ciutadania”. A més, ha destacat que “aquest augment de plantilla, el major en 10 anys, ens permetrà potenciar unitats que considerem importants per a la ciutat. En definitiva, tindrem una ciutat més segura i tranquil·la”.

Com ja va ocórrer en la segona convocatòria d’oposicions, un 30 per cent de les places d’aquest tercer procés estaran reservades per a dones, atenent la normativa vigent i el Pla d’Igualtat per al personal de l’Ajuntament de València. Això suposarà, almenys, 11 places de torn lliure i quatre per a mobilitat (el procediment selectiu serà el d’oposició per al torn lliure i el de concurs per al de mobilitat). El termini per a la presentació d’instàncies s’estendrà fins al pròxim 18 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 9 =

torrent