caixa popular

El dia 15 s'obri el termini d'inscripció en les escoles esportives municipals

El dia 15 s'obri el termini d'inscripció en les escoles esportives municipals
10/09/2017 -

A partir del dia 15 de setembre s’obri el termini per a inscriure a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 18 anys que desitgen practicar esport en les Escoles Esportives Municipals, com a activitat extraescolar, al llarg del curs 2017/2018. Aquestes escoles ofereixen la possibilitat de realitzar esport en les instal·lacions del mateix centre educatiu, així com en alguns poliesportius municipals. Les activitats es desenvolupen en horari no lectiu i en dies laborables, amb la intenció de facilitar la conciliació familiar dels pares treballadors amb fills en edat escolar.

Un any més, la Fundació Esportiva Municipal de València comença la seua campanya per a incentivar als més xicotets a practicar esports escolars sense necessitat d’eixir dels centres d’ensenyament. En este sentit, Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, ha manifestat que l’objectiu de les Escoles Esportives Municipals és “fomentar l’adquisició d’hàbits saludables a través de l’esport des d’edats molt primerenques”.

Girau ha ressaltat igualment “la importància de l’esport com a instrument educatiu per a formar en valors i la importància de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral dels valencians i les valencianes, oferint alternatives esportives d’oci i temps lliure”.

Els grups escolars són mixts i compten amb tècnics esportius per a impartir les classes, tots ells pertanyents a les federacions o entitats que col·laboren amb el programa municipal i posseeixen la titulació oficial corresponent.

El curs passat van participar en les Escoles Esportives Municipals un total de 5772 escolars a través dels 99 centres educatius que es van inscriure en elles amb més de 20 modalitats esportives. Enguany l’oferta abasta 24 disciplines esportives, entre les quals destaquen l’activitat física de base, pre esport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol i esports adaptats, entre altres modalitats.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dotze =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris