25n
25N
25N

Les places de Torrent desborden música

La plaça de l’Església i la plaça de la Llibertat van acollir ahir Sentiments a l’aire i el musical Evolution

Les places de Torrent desborden música
26/07/2019 -

La plaça de l’Església i la plaça de la Llibertat de Torrent van acollir ahir dos espectacles musicals: Sentiments a l’aire i Evolution. Les festes patronals es troben al punt més àlgid i els espectacles musicals estan sent els protagonistes en cada dia de celebració.

Sentiments a l’aire va obrir la programació nocturna; un espectacle de boleros i música lírica en el qual els i les romàntiques van gaudir i van ballar al ritme de la música més delicada i sentimental.

Les persones que prefereixen la música més actual també van tindre l’oportunitat de gaudir de la nit. La plaça de la Llibertat va acollir el musical Evolution, un xou de màxima qualitat amb les cançons més famoses del moment.

Després d’aquests espectacles, els i les melòmanes i amants de la festa van poder continuar gaudint de la nit en la plaça Major, amb el Ball al carrer, organitzat per la Federació de Moros i Cristians de Torrent. Els i les assistents van cantar i van ballar les peces interpretades per l’orquestra Matrix des de les 00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + divuit =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell
paterna