25n
25N
25N

5.580 places oferides per a les Escoles Esportives d'estiu

5.580 places oferides per a les Escoles Esportives d'estiu
06/05/2019 -

Hui s’han obert les inscripcions per a les escoles d’estiu per als xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 5 i els 16 anys. Aquestes escoles estan operatives a partir del mes de juny i les activitats es realitzen en les instal·lacions esportives municipals de València, organitzades per diferents federacions i entitats esportives amb la coordinació i supervisió de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València. Es tracta d’un total de 5.580 places oferides en esports com a bàsquet, bàdminton, hoquei, karate, voleibol, voleyplaya, handbol, futbol, waterpolo o triatló, en poliesportius com el de Benimaclet, Benicalap, Cabanyal-Canyamelar, Natzaret i Font de Sant Lluís entre altres.

Cada escola esportiva està dirigida a joves de diferents edats, amb activitats que es desenvoluparan en campus i torns diferents. La seua finalitat és la de fomentar els hàbits esportius i de vida saludables, amb components lúdics i facilitar la conciliació de la vida familiar. Així mateix, s’ofereixen places des de 20 euros, també existeixen descomptes per a germans i, a més, la Fundació Esportiva Municipal bonifica el 10% de les places a menors en risc d’exclusió social, labor que realitza en coordinació amb la Regidoria de Benestar Social.

L’Escola Esportiva de Bàsquet tindrà lloc en set torns en un període del 24 de juny al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre, en horari de 8.00 hores a 16.30 hores amb servici de menjador per a xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys en el Pavelló de Benimaclet i Benicalap.

D’altra banda, en el Complex Esportiu-Cultural Petxina es realitzaran una sèrie d’activitats multiesport per a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys en horari de 9.00 hores a 14.00 hores i de 9.00 hores a 17.00 hores de dilluns a divendres. Les dates seran del 24 de juny al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre.

L’Escola Esportiva de Karate es durà a terme en el Pavelló de Benicalap, en el Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar i en el Pavelló de la Font de Sant Lluís en un primer període de l’1 al 30 de juny i en un segon període de l’1 al 30 de setembre. Durant els dimarts i dijous en horari de vesprada podran apuntar-se xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys. En el mateix Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar es realitzarà l’Escola Esportiva d’Handbol del 24 de juny al 19 de juliol.

Així mateix, l’Escola Esportiva de Voleibol i l’Escola Esportiva de Triatló tenen una duració de cinc dies de l’1 al 5 de juliol en el Complex Educatiu de Xest i en l’Alberg d’Alarcón respectivament. El primer està dirigit a xiquets i xiquetes de 10 a 16 anys i el segon per a xiquets de 7 a 14 anys, tots dos en règim de pensió completa. No obstant això, el Voleibol de platja es durà a terme en torns de 15 dies del 3 de juny al 26 de juliol per a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys.

El poliesportiu de Natzaret acollirà les Escoles Esportives de Futbol femení i waterpolo en horaris de matí. El primer d’ells serà del 24 de juny al 19 de juliol per a xiquetes de 6 a 17 anys; i el waterpolo del 21 de juny al 19 de juliol per a xiquets i xiquetes de 5 a 15 anys. A més, del 24 de juny al 30 d’agost i del 2 al 6 de setembre es desenvoluparà en el Poliesportiu Verge del Carme Beteró el campus d’Hoquei per a joves de 5 a 15 anys. Finalment, l’escola de Bàdminton estarà en funcionament del 24 de juny al 26 de juliol en el CEIP Ramiro Jover.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 6 =