caixa popular

Hui obri la nova Plaça de El Greco de Benifaraig

Hui obri la nova Plaça de El Greco de Benifaraig
13/10/2017 -

Hui divendres, després de les obres impulsades per la Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, obri a la ciutadania com a un nou parc amb una zona de jocs infantils i zones verdes la renovada plaça del Greco de Benifaraig. Es tracta d’una plaça que conforma el centre històric d’aquest poble de València, i que fins ara era una rotonda.

Així ho ha donat a conéixer aquest matí la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano. En aquesta plaça s’ubica l’església de Santa Maria Magdalena i l’edifici de l’alcaldia de Benifaraig. Les obres ja han finalitzat i, ara, la font principal de la plaça -que abans estava situada a manera de rotonda per als cotxes- queda integrada en el jardí, dins de la part de vianants, guanyant en protagonisme i sent més accessible per als veïns i veïnes.

“La remodelació que hem impulsat canvia el concepte un poc antiquat d’una rotonda exclusivament concebuda per trànsit rodat a un espai per a la trobada de la ciutadania i amb jocs infantils i zona de jardí. Estem segurs que ara s’incrementarà la presència de persones a la plaça, que podran gaudir d’aquest nou espai central de Benifaraig. Es tracta de fer una actuació més d’acord amb les noves tendències urbanístiques”, ha declarat la regidora Soriano.

Les obres han estat realitzades per Pavasal i han permés valorar un nucli suburbà històric de considerable rellevància. L’església de Santa Maria Magdalena és del segle XVII. Al seu torn, el rellotge de sol del campanar compta amb una inscripció que el data en 1852.

UNA FESTA EL DARRER CAP DE SETMANA D’OCTUBRE

Així mateix, Soriano ha explicat que l’alcaldia de Benifaraig realitzarà una festa per celebrar aquesta nova dotació per a Benifaraig el darrer cap de setmana d’octubre. Serà oberta a tota la ciutadania, ja que aquest projecte va ser aprovat en la iniciativa del Govern de la Nau dels Pressupostos Participatius, per part dels veïns i veïnes de la localitat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 10 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios