25n
25N
25N

La plaça Fra Antoni Panes de Torrent ja té un nou espai per a practicar esport a l'aire lliure

La plaça Fra Antoni Panes de Torrent ja té un nou espai per a practicar esport a l'aire lliure
08/01/2020 -

La ciutat de Torrent ja compta amb un nou espai per a practicar esport a l’aire lliure. En aquesta ocasió, la nova zona workout està situada en la plaça Fra Antonio Panes i compta amb un circuit d’entrenament de cinc elements sobre sòl de cautxú, perquè cada persona puga realitzar una ruta esportiva que s’adapte a les seues necessitats. La iniciativa està emmarcada en la llista d’IFS (Inversions Financerament Sostenibles), dins del programa “Estalviar per a Invertir”, gràcies als fons disponibles del superàvit de 2017.

La instal·lació d’aquest workout completa, a més, les activitats d’oci de la zona, “una plaça que s’ha convertit en punt de trobada per a molts veïns i veïnes i que demandaven disposar d’un espai com aquest”, ha manifestat la regidora d’Esports, Susi Ferrer. Així, la plaça Fra Antonio Panes compta amb jocs infantils, taules de ping-pong, aparats de gimnàstica biosaludables i una zona de petanca.

Igualment, el nou workout se suma als ja instal·lats i que han sigut tot un èxit entre els torrentins i torrentines, en l’avinguda Reina Sofia al costat de la Plaça de la Pau, al parc de Parc Central i a la Canyada del Conill.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + dinou =