caixa popular

La Plaça de l'Ajuntament de València acull Igual-ment Fest

Activitats, actuacions i tallers per a lluitar contra la violència de gènere

La Plaça de l'Ajuntament de València acull Igual-ment Fest
24/11/2017 -

Diumenge que ve, 26 de novembre, la Plaça de l’Ajuntament de València acull la segona edició de l’Igual-ment Fest. I és que amb motiu del Dia per la Igualtat de Gènere, València commemorarà aquest dia amb l’organització d’una infinitat d’activitats, en les quals també hi haurà espai perquè entitats i agents culturals i socials acosten als assistents un missatge per a fomentar la igualtat de gènere.

En aquesta segona edició, Igual-ment Fest tornarà a defensar, com indica el nom del festival, la igualtat, amb l’objectiu d’acabar, d’una vegada per sempre, amb la violència de gènere. D’aquesta manera, els valencians gaudiran al llarg del dia de tallers, exposicions o actuacions musicals en el cor de la ciutat de València.

Actuacions de ‘El Diluvio’ o ‘Las hijas de la cumbia’, art urbà de la mà d’Iris Serrano, tallers per a educar als més xicotets en la igualtat de gènere, com ‘Conéixer les dónes de València’, així com el taller ‘La tortugueta Martina’, que ensenyarà als xiquets a eixir de situacions de violència de gènere, des d’una perspectiva lúdica, seran alguns dels esdeveniments que trobaràs en aquest festival.

Igual-ment Fest començarà a les 11.00 hores amb una xaranga per a animar a tots els assistents. Així i tot, el seu programa d’activitats s’allargarà fins a les 19.00 hores, i comptarà amb un intèrpret en llenguatge de signes perquè tothom puga gaudir d’ell. Aquest diumenge tens una cita per la igualtat en la Plaça de l’Ajuntament.

Descobreix la programació!

Día por la igualdad de género

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =