25n
Orgull
Orgull

Torrent bateja el parc de la plaça d'Amèrica en honor a Blas Gámez

La localitat valenciana ultima els detalls per a batejar li parc de la plaça d’Amèrica en acte d’homenatge a l’agent mort en acte de servei Blas Gámez

Torrent bateja el parc de la plaça d'Amèrica en honor a Blas Gámez

Prop que es complisca un any de la defunció de l’agent del grup d’Homicidis, mort en acte de servei durant la recerca de l'”Escuarterador de la Maleta“. L’agent de policia, que tenia una impressionant carrera policial a l’esquena, havent servit durant diversos anys com a agent del Grup Especial d’Operacions (GEO), després de la qual cosa va demanar el trasllat al grup d’Homicidis de València, en el qual va servir fins al dia de la seua mort.

Amb 51 anys, i moltíssims casos satisfactòriament tancats en el seu currículum, Blas Gámez va realitzar un últim acte de servei, investigant al escuarterador de la maleta i atrapant-ho, tanmateix, no va resistir la violenta reacció del psicòpata en ser acorralat en el seu portal. Havent sigut una personalitat notòria i una persona molt volguda dins i fora del Cos de Policia, l’Ajuntament de Torrent no va dubtar a mostrar la seua estima a l’agent i va aprovar el projecte per a nomenar el parc de la plaça d’Amèrica sota el seu nom.

En l’acte de bateig del parc se celebrarà també un acte d’homenatge, que anirà més enllà de la seua mort o la seua trajectòria professional, en el qual la ciutat mostrarà el seu reconeixement cap a l’agent, que va donar la seua vida en valent acte de servei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + dotze =