25n
25N
25N

El confinament a vista de dron mostra les platges valencianes buides en plena Setmana Santa

El confinament a vista de dron mostra les platges valencianes buides en plena Setmana Santa
13/04/2020 -

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) i la Universitat Politècnica de València (UPV) mostren a vista de dron el compliment del confinament en la Comunitat, amb imatges cridaneres com les platges buides en plena Setmana Santa.

En aquests enregistraments es poden veure zones d’afluència de turistes, pascueros i muntanyencs, com la platja de la Malva-rosa de València, la de Benidorm (Alacant) amb el lema ‘Queda’t a casa’ escrit amb hamaques de la platja o la Cova Negra de Xàtiva (València), totes sense una ànima.

Es tracta d’un projecte desenvolupat durant aquest cap de setmana pel Centre de Coordinació d’Emergència de la Policia Local (Cempol) en col·laboració amb la Politècnica, detallen la Generalitat i la institució acadèmica en un comunicat.

Les imatges s’han captat per les unitats de drons de les policies locals de València, Benidorm, Gandia, Picassent, Xàtiva, La Nucia, Dénia, Finestrat, Elx, Callosa d’en Sarrià, la Vall d’Uixó i Nules, amb l’assessorament de l’AVSRE, la coordinació del Cempol i la col·laboració del professor Israel Quintanilla, president de la Comissió de Sistemes d’Aeronaus No Tripulades (Cosidant) de la UPV.

Aquestes unitats policials s’han format amb diversos cursos de pilotatge de drons a través de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe), en col·laboració amb la Politècnica.

La Policia Local ha utilitzat els seus drons per a obtindre una visió zenital dels municipis i veure les pautes de confinament seguides a fi de tindre un informe fidedigne del seu seguiment en la Comunitat Valenciana, explica el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 7 =

CCCC
torrent