25n
25N
25N

Les platges de Cullera aconsegueixen el segell de «turisme segur»

Les platges de Cullera aconsegueixen el segell de «turisme segur»
17/08/2020 -

Les platges de Cullera han aconseguit situar-se entre les platges més segures de tota Espanya. Així ho ha catalogat l’Instituto de Calidad Turística Española certificant amb el segell «Safe Tourism Certified» huit dels seus arenals.

Concretament, aquesta distinció l’han rebut les platges de Sant Antoni, Racó, El Dosser, El Marenyet, Escollera, Cap Blanc, Olivos i Far.

El segell «Safe Tourism Certified» és una distinció que avalua, identifica i determina la implantació de mesures de seguretat enfront de la Covid-19 a les platges de tot el territori nacional. Així, amb aquest es ratifica que les platges de la capital turística de la Ribera compleixen els requisits de prevenció i seguretat, neteja, senyalització i benestar d’usuaris i banyistes per aturar el risc de propagació del coronavirus.

Tal com ha explicat el regidor de Platges, Salva Tortajada, es tracta d’un altre distintiu que rep la ciutat «gràcies a l’esforç que estem fent front a la Covid-19 i a la implicació de tots els treballadors municipals que han fet possible que les platges de Cullera presenten aquest excel·lent estat de salut».

«La implementació del pla de contingència local i les seues respectives mesures necessàries a les nostres platges han fet que Cullera estiga entre les ciutats amb més distintius pel que fa a la prevenció de la Covid i com a una de les destinacions més segures de tota Espanya», assegura el responsable de les platges del municipi.

Seguretat i qualitat

Aquests huit distintius més a les seues platges se sumen a altres reconeixements que ha rebut la ciutat enguany com les sis Banderes Blaves, la Q de Qualitur pels seus serveis o la distinció Q de Qualitat Turística de la Tourist InfoCullera per dècim any consecutiu.

Cullera reafirma així el seu compromís amb els visitants i amb la millora continua dels serveis adaptant-los als interessos que requereix cada moment per tal de garantir la màxima seguretat i qualitat a les seues platges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =