25n
25N
25N

Aquesta és la ruta de platges amb bandera blava de València

Coneix quines són les platges amb bandera blava de València aquest estiu i fer la seua ruta amb el teu telèfon mòbil

Aquesta és la ruta de platges amb bandera blava de València
16/06/2020 -

L’estiu 2020 serà atípic per la “nova normalitat” que ha portat la pandèmia del coronavirus, però la costa continuarà sent un dels principals reclams turístics per a l’oci i el descans de veïns i veïnes i turistes nacionals i internacionals, especialment en la Comunitat Valenciana. I és que la setmana passada 45 municipis van rebre el reconeixement de qualitat de les seues platges, amb 86 banderes blaves, la qual cosa fa que la comunitat siga la més guardonada d’Espanya. Ací, et deixem les platges amb bandera blava de València.

Ruta per les platges amb bandera blava de València

Sens dubte, un dels principals atractius de la província de València són les seues platges, 30 d’elles amb la bandera blava que premia el seu l’esforç públic i ciutadà per a complir els criteris de gestió i educació ambiental, seguretat, equipament, legalitat, qualitat costanera i qualitat de l’aigua. Es tracta de la tercera província de la Comunitat Valenciana, ja que Alacant compta amb 86 i lidera la classificació també en l’àmbit nacional i Castelló alberga 31.

En concret, les platges amb bandera blava de València en 2020 es troben a Bellreguard, Canet d’en Berenguer, Cullera, Daimús, Gandia, Miramar, Oliva, Piles, Puçol, Sagunt, Port de Sagunt, Tavernes de la Valldigna, València i Xeraco. València i Cullera són les que més alberguen, amb 7 i 6 d’elles, respectivament.

Aquesta és la ruta que pots realitzar per a recórrer les platges valencianes de major qualitat, que van des de la tranquil·litat, com en el cas de la de Miramar, a les més naturals, com la de Terranova-Burguera d’Oliva.

Novetats 2020

Les principals novetats d’enguany són la recuperació de la bandera blava a la platja de Torrelamata sud, a Torrevella, i la de Viles Higuericas, a Pilar de la Horadada; així mateix, s’ha recuperat la bandera del Port Dàrsena, també de Pilar de la Horadada.

A pesar que la Comunitat revalida, pràcticament, les banderes blaves perd dues, corresponents a una platja i un port esportiu. Referent a això, la Conselleria recorda que el reconeixement no sols atén l’excel·lència en la qualitat de l’aigua, sinó que està vinculat a la disponibilitat d’uns certs serveis i equipaments que poden motivar la concessió o no del distintiu blau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =