caixa popular

La platja de la Malva-rosa és més accessible

La platja de la Malva-rosa és més accessible
04/06/2017 -

Amb l’inici de la temporada de platges, el Servici de Mobilitat Sostenible ha procedit a la millora dels accessos per a persones amb diversitat funcional a la Malva-rosa. Les accions es concreten amb la senyalització i adequació de dues rutes entre l’espai d’estacionament, també habilitat, fins a la mateixa vorera de la mar.

“Es tracta d’actuacions que fan més fàcil el bany i eliminen els obstacles que tenien per accedir a la platja les persones amb diversitat funcional. Des de la regidoria posem tots els mitjans que són necessaris perquè cap persona es quede sense gaudir aquest estiu de les meravelloses platges que tenim la sort de tindre en la ciutat de València”, ha dit el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Es tracta, concretament, de l’accés que s’inicia a l’esplanada entre els carrers de Pavia i Isabel de Villena, junt amb l’IES Isabel de Villena; i l’accés des de la intersecció de Pintor Ferrandis amb Pavia, més proper al Cabanyal. En aquest últim, a més de repintar-se la ruta fins al passeig marítim de blau intens, s’han ampliat les places d’estacionament per a persones amb diversitat funcional.

A més, en les passarel·les de fusta que arriben fins a la vorera de la mar, s’han pintat dues línies paral·leles que marquen perfectament la separació amb l’arena, el que facilita la mobilitat en el recorregut per a les persones amb determinades deficiències en la visibilitat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats